Bekkjarvik

Bekkjarvik i Austevoll kommune i Vestland fylke ligger ved sjøleia mellom Bergen og Haugesund. Tettstedet har helt fra middelalderen vært en viktig plass for handel og gjestgiversted.

Det er en flott gjeng som bor i og rundt Bekkjarvik. Nabolaget er trygt og vi har nærhet til det meste. Hvis du kunne tenkt deg å flytte til denne idylliske plassen som vi er så glade i, så har Bekkjarvik mye å tilby.

Bekkjarvik Maritime FUS barnehage

Bekkjarvik Maritime FUS barnehage ligger landlig til i enden av et byggefelt. I nærheten av barnehagen finner vi sjø og strand, skogområder, fotballbane og skole.

Den maritime barnehage har egen barnehagebåt og et saltvannsakvarie inne i barnehagen. Akvariet inneholder krabber og ulike fisk som de ofte finner i strandsonen. Vår, sommer og høst er fokuset på ulike maritime aktiviteter.

Les mer om Bekkjarvik Martime FUS barnehage

Sjarmerende barn i barnehagebåten

Selbjørn Skule

Selbjørn Skule er en offentlig grunnskole med ca 160 elever fra 1.-7.trinn. Mestring og trivsel er skolen sitt motto.

Den har gode undervisningsrom, idrettshall, kultursal og god musikkavdeling med auditorium. Skolen har et godt uteområde med kunstgressbane, tennisbane, sandvolleyball, lekepark og ballbinger. Det er kort avstand til sandstrender, flott park og gode turløyper.

Les mer om Selbjørn Skule

Det er stor boltreplass for store og små på skoleplassen

Kongsen kultursal

I 2022 åpnet den flotte nye kultursalen, Kongsen kultursal, på Selbjørn Skule. Den har en kapasitet på 290 personer, og er blant annet en fantastisk arena for konserter, forestillinger og kulturelle arrangement.

Juleavslutning ved småtrinnet på Selbjørn Skule

Selbjørn idrettslag

Selbjørn Idrettslag SIL, er et idrettslag som ønsker å ha aktivitet lengst mulig for flest mulig. Idrettslaget har et flott anlegg ved Selbjørn Skule, hvor vi finner en fin fotballbane med kunstgress, en flittig brukt ballbinge med krøllgress, en oppgradert tennisbane og en sandvolleyballbane som ofte blir brukt av både turister og fastboende.

Selbjørnshallen brukes av både skolen og idrettslaget.
Her er det aktiviteter som fotball, håndball, volleyball, badminton, barne- og skoletrim, i tillegg til trimrom, skytebane og en egen ungdomsklubb.

Les mer om Selbjørn idrettslag

Selbjørnshallen er flittig brukt både på dag- og kveldstid

Bekkjarvik Vel

Fellesskapet i bygden er en viktig faktor for å skape trivsel. Bekkjarvik Vel er en veldedig organisasjon som lager positive aktiviteter gjennom blant annet å arrangere St. Hans feiring, Kongskleivo Opp og aktiviteter på kystkulturhelgen.

Les mer om Bekkjarvik Vel

Historien om Bekkjarvik

Bekkjarvik har helt fra middelalderen vært en viktig plass for handel og gjestgiversted. Tettstedet i Austevoll kommune i Vestland fylke ligger ved sjøleia mellom Bergen og Haugesund.

Salg av eiendom

Bekkjarvik Eiendom selger boligtomter i områdene Rundhålo og Taushaugen, i tillegg til prosjekterte naust i Leirvikjo.

Utleie av eiendom

Bekkjarvik Eiendom har næringslokaler og leiligheter til leie i Bekkjarvik Torg.

Til toppen