Velkommen til Bekkjarvik bobilparkering

Vi tilbyr bobilparkering i Leirvikjo havn. Parkeringen er under opparbeiding, men kan fint benyttes. Her har du fin utsikt til sjøen, flotte turveier og badestrender i umiddelbar nærhet.

20

bobilplasser

Betaling og reservasjon

Vi ønsker at betaling skjer før kl. 24 for natten du skal overnatte. Dette skjer enten via vipps 110447 eller direkte i butikken Mørenot på Bekkjarvik Torg i butikkens åpningstid.

Det er ikke mulig med plassreservasjon, så her gjelder prinsippet om første mann til mølla. Per dags dato er det ikke webkamera tilgjengelig.

Priser bobil:

250 kr inkl. strøm per døgn. Legg inn registreringsnummer og datoer.

Fasiliteter og drivstoff

I Leirvikjo er det tilgang på strøm, drikkevann og tømmestasjon for toalett og gråvann. Vi har dessverre ikke sanitæranlegg i havnen, men du kan benytte anlegget i Bekkjarvik, ca 5 min gange fra bobilparkeringen. Bosstømming skjer i konteiner i Ytre havn.

Det er drivstoff utenfor Bekkjarvik Torg, mot Indre havn.

Informasjon og regler

Bobilparkeringen har underlag av grus.

Det skal være ro i havnen kl. 23. Det finnes mange uskrevne regler for et hyggelig havneopphold, så vær positiv, serviceinnstilt og ta hensyn til de rundt deg.

Kart til Leirvikjo bobilparkering

Du kommer til bobilparkeringen ved å fortsette 500 meter på Fv150 forbi Bekkjarvik Torg. Rett etter Bekkjarvik Kirke tar du til venstre, ned til Leirvikjo.

Reis til Bekkjarvik

Bekkjarvik ligger i øykommunen Austevoll, med sine 667 øyer, holmer og skjær.  Velger du å reise med bil, båt eller buss, så får du deg en opplevelsesrik tur på sjøen.

Til toppen